måndag 16 november 2015

Designlampor från AZzardo Design

Amazing LED Design är mycket stolta över att kunna informera sina kunder och den svenska belysningsmarknaden att man nu distribuerar varumärket AZzardo Design och kan erbjuda dessa fantastiska designlampor från sin svenska belysningsbutik.

Varumärket AZzardo Design är helt klart i framkant inom designbelysning i Europa. De tillverkar exklusiva och moderna belysningsarmaturer framtagna av några av de mest erkända designers i världen inom området belysning.
Många av deras armaturer och lampor har framtagits med inspiration från modern italiensk design.

AZzardo har numera distribution i tolv europeiska länder inklusive Sverige. I deras breda sortiment hittar du taklampor, vägglampor, golvlampor, bordslampor samt downlights, spotlights lysrörsarmaturer, fasadbelysningar med mera. Sortimentet är anpassat både för moderna hem och företag och AZzardo Design's exklusiva armaturer ses ofta på restauranger, barer och caféer i olika delar av Europa.

Amazing LED Design har nyligen lagt upp 53 exklusiva armaturer ur AZzardo Design's sortiment och detta är bara början av samarbetet.  Sortimentet är stort och innehåller flera hundra lampor och armaturer som succesivt kommer erbjudas den svenska marknaden.

Armaturerna från AZzardo är inte bara LED-armaturer. Tvärt om är det bara ett fåtal som har integrerad LED-ljuskälla.
AZzardo Design ger istället möjligheten för kunderna att själva välja önskad ljuskälla och det behöver inte ens vara LED, vilket dock rekommenderas.
Till varje armatur har de däremot tagit fram en passande LED-ljuskällor som de rekommenderar ihop med de olika armaturerna.

Ta en titt på det nuvarande sortimentet med designlampor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar