tisdag 6 september 2016

AZzardo Design Mässdagar 2016/17

Det var fyllda med ny inspiration som representanterna från Amazing LED Design kom hem från den årliga mässan hos AZzardo Design.
Två dagar i AZzardo/Torino's  showroom innebar mängder med information och nya kontakter med människor från runtom Europa som arbetade med samma sak; Designbelysning från AZzardo.

Varje år håller AZzardo Design mässdagar i augusti. Under mässdagarna presenteras deras nyheter och en försmak av nästa års produktkatalog presenteras.

Förutom möten med AZzardo's ledning hade medarbetarna från Sverige äran att få en informationsrik och intressant rundvisning i showroomet.
Det var många intressanta nyheter som presenterades under årets mässa hos AZzardo Design och några av dom sticker ut lite extra.

En av de bästa nyheterna för skandinaviska marknaden är att AZzardo nu prestenterar dimbara LED lampor som en lösning till i princip alla sina lamparmaturer så väl som downlights och spotlighstarmaturer. Här finns nyheter med dimbara GU10 spotlights såväl som MR16 stiftlampor med mera. AZzardo's dimbara LED lampor och spotligts är hittills endast testade med icke elektroniska dimrar men efter att fler noggranna tester gjorts bör det visa sig att ett stort antal elektroniska dimrar är kompatibla med dessa.

Bland de många nya armaturerna kunde en satsning på att vidga sitt utbud till ännu bredare områden tydlig ses. Bland annat fanns nu tavelbelysningar och flera nya diskreta LED vägglampor för moderna vardagsrum och sovrum.
En armatur som stack ut lite extra var takpendeln Buzz.
https://www.amazingleddesign.se/inomhusbelysning/taklampor/azzardo-buzz-takpendel/
Buzz påminner i grunden om AZzardo Burn med kristaller som fångar ljuset och en glaskupa som är omringande. Vad som är läckert med Buzz är att glaset är mönstrat som om det hade regnat på det. Detta är mycket realistiskt gjort och passar mycket fint på det bronsfärgade glaset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar