tisdag 15 november 2016

Julbelysning med LED

Vi går mot mörkare tider och snön har, om än kort, visat sig i de allra flesta delarna av landet Sverige. Det är nu mindre än en månad till Lucia och mindre än två veckor till första advent. Därför är det hög tid att börja titta på advents- och juldekorationer för att förbereda för våra kommande mysiga helger under December.

Givetvis hör belysning till en viktig del av juldekorationerna. Vi ska pynta i en mörk årstid för att skapa myskänslor i våra hem. Julbelysning innefattar allt från adventsstjärnor, lyktor, ljusslingor för såväl julgranar som utomhusgranar. Och såklart alla dessa ljusstakar och små lysande pyntgrupper.

Amazing LED Design har satsat på både klassisk och modern julbelysning från Star Trading. Här finns ett brett och varierat sortiment med belysning. Från väldigt moderna och trendiga till adventsstjärnor i mässing och andra äldre lampor som många till och med känner igen från sin barndom.

Självfallet är även julbelysningarna hos Amazing LED Design antingen med integrerat LED ljus eller anpassade för externa ledlampor. Det kan vara spännande att exprementera med de olika alternativ som finns med ledlampor i din julbelysning. Varför inte sätta en NanoLeaf lampa i någon av armaturerna och få en helt ny design och look på julbelysningen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar